Recunoaștere

Image 2Institutul SGS cu sediul în Elveţia este lider mondial în testare, inspecţie şi certificare. Numele lor în întreaga lume este sinonim cu calitatea şi cinstea. Conform opiniei experţilor, în băutura multivitaminică La Boisson DeLaVie cantitatea vitaminelor măsurate sunt autentice, deoarece acestea nu numai că ating, ci chiar depăşesc valorile indicate pe etichetă.

SWISS VITAMIN INSTITUTE este o instituţie elveţiană de renume pentru testarea vitaminelor, fondată în 1931. În laboratorul lor verificarea alimentelor decurg în conformitate cu cele mai exigente standarde internaţionale. Produsele care îndeplinesc criteriile stricte de calitate sunt autentificate, astfel obţinând dreptul de a indica pe ambalajele lor sigla instituţiei. Pe toate băuturile Swiss Laboratory figurează calificarea ISV. La Boisson DeLaVie a fost primul care a câştigat premiul ISV “PRODUSUL ANULUI” fondat de către instituţie.

Dubai Drink Technology Expo (DDTE) este o expoziţie exclusivă la nivel mondial al industriei băuturilor. Pentru cei mai buni producători oferă posibilitatea întâlnirilor, schimbului de experienţă şi concursului între produse. În anul 2017, când evenimentul a fost organizat pentru a 10-a oară cu participarea a peste 200 de producători şi 10 000 de experţi, premiul de prestigiu „BEST INNOVATIVE HEALTH DRINK” a fost primit de către La Boisson DeLaVie.

Ce spun oamenii despre produsele Swiss Laboratory


Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite