Elismerések

Image 2A Swiss Laboratory máris két rangos nemzetközi elismerés birtokosa, melyek innovatív szemléletünket és a minőség iránti elkötelezettségünket. mutatják. 2017-ben díjazottjai lettünk a Swiss Vitamin Institute-nak, és a kategória győztesi a Dubai Drink Technology Exponak.

A Svájci Vitamin Intézet vezető poziciót tölt be a nemzetközi gyógyszer, kozmetikum, és biológiai mintákat elemző laboratóriumok között. Tanúsítványuk hitelesíti, hogy az összetevők kiváló minőségűek, megfelelő mennyiségben, koncentrációban megtalálhatóak a termékben. A Swiss Laboratory minden itala megfelel az SVI szigorú minőségbiztosítási követelményeinek.

A Dubai Ital Technológiai Expo az egyik legrangosabb élelmiszer technológiai esemény, amely a nem alkoholos italok, illetve ásványvizek minősítő szemléje. A közel-keleti, ázsiai, afrikai és a mediterrán országokból évről - évre több mint 200 gyártó és 10.000 szakember érkezik az expóra, hogy megosszák egymással, tapasztalataikat bemutassák termékfejlesztéseiket.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek